Bliv frivillig

BLIV FRIVILLIG

Ø-CREW

Ølejren Musikfestival er båret af et stort frivilligt engagement fra mere end 100 personer - det vi i daglig tale kalder Ø-CREW.

 

Det er disse personer, du bl.a. møder i indgangen, når du ankommer, og som altid står klar til at servicere dig, når du er på pladsen, hvad end du søger info, har brug for assistance eller noget helt tredje, kan du være sikker på at der altid er en fra Ø-CREW til at hjælpe dig. 

 

Ø-CREW bidrog i 2017 med mere end 7 dages frivilligt arbejde på Ølejren Musikfestival med opgaver, som vedrører alt fra lys og lyd, fysisk opsætning af selve festivalen, salg af drikkevarer og servicering af kunstnerne backstage.

 Ø-CREW er en skøn blanding af mennesker, som med vidt forskellig baggrund, alder og kompetencer mødes i et fællesskab omkring musikken.

Og netop fællesskabet, socialt som fagligt, er bærende for engagementet og dermed fundamentet for den gode oplevelse på Ølejren.

 Ø-VAGT er vores helt eget team af kompetente vagter som bliver nøje udvalgt af vores “Head of Security” Martin, som har mange års erfaring med sikkerhed til alle slags arrangementer.
 

 

Her er de forskellige hold man kan tilmelde sig:

 

PRODUKTION

Hér arbejder du med opsætning af lyd og lys. Du hjælper de forskellige bands med at pakke ud og pakke sammen. Du lærer således en masse om alt det tekniske i forbindelse med en festival/koncert.

Dertil kommer opstilling samt nedpakning hvilket primært vil være af boder, scener, udsmykning, bar, festtelte, stole, borde mm.

 

MAD/BAR/SERVICE

Din opgave består i at servicere med et smil og give vores gæster en god oplevelse i serviceområdet! 


Du står i baren, div. madboder og servicerer musikerne backstage.
 Derudover hjælper du også bar-teamet med opfyldninger og afrydning mm.
 Som servicemedarbejder i Ø-CREW er smilet og god føling med service et must. Du behøver dog ikke erfaring fra lignende stilling. 

VAGT TEAM


Teamet består af vores altid smilende og positive vagter, som tager sig af sikkerhedsopgaven på pladsen. Som vagt er din vigtigste opgave at have et roligt gemyt og altid sørge for at vores gæster føler sig trygge! Du er vores medarbejder i øjenhøjde og du er den synlige repræsentant på pladsen. Det er derfor vigtigt at du er med til at gå forrest som rollemodel og ansigt udadtil for Ølejren Musikfestival.

 

 

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores “Ø-CREW” kan du udfylde ansøgningsskemaet herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Alle interesserede opfordres hermed til at gøre opmærksom på sig selv – dog skal man være fyldt 17 år ved festivalens start (14/07-2018).

ANSØG HER

 
 
 
 
 
 
 
Produktions team
Mad/bar/service team
Vagt team
 
 

Ølejren Musikfestival

Udlejrevej 4, 3650 Ølstykke

Kontakt her